Idén is targoncaversenyt szervez a Trans-Sped

Idén is targoncaversenyt szervez a Trans-Sped
Az országos hírű Debrecen Drive rendezvény főtámogatójaként május 25-én targoncaversenyt szervez a Trans-Sped és partnere, a Jungheinrich Hungária Kft. A verseny résztvevői két kategóriában mutathatják meg tudásukat, ezzel esélyt kapva a kategóriánkénti 100.000 Ft értékű fődíj elnyerésére.

 

A Trans-Sped az előző évekhez hasonlóan 2024-ben is élménykamionnal és interaktív programokkal várja a felnőtteket és fiatalokat a Debrecen Drive-on május 24-26. között. A tavalyi év sikerét követően a rendezvény egyik legizgalmasabb programját, a targoncaversenyt idén is a komplex logisztikai szolgáltató partnerével, a Jungheinrich Hungáriával támogatja, szervezi és bonyolítja le. A verseny két kategóriában zajlik és minden kategória legjobbja 100.000 Ft nyereménnyel gazdagodik

Verseny napja: 2024. május 25., 10:00
Esőnap: 2024. május 26., 10:00

Kategóriák: 

  • Homlokvillás targonca (EFG 316k típus) 
  • Tolóoszlopos targonca (ETV 214 típus) 

A versenyen való részvétel ingyenes, ám érvényes targoncavezető jogosítványhoz és regisztrációhoz kötött, melyet a lenti linkre kattintva lehet megtenni május 15-ig!

 

REGISZTRÁCIÓ

 

A Trans-Sped a résztvevők számára ingyenes belépőjegyet biztosít a Debrecen Drive május 25-ei, szombati napjára. A belépésre jogosító jegy átvételéről és a részletekről a regisztráció után kapnak értesítőt a jelentkezők.

 

Versenyszabályzat
Hozzájáruló nyilatkozat