Robotolj velünk! - Raktári automatizáció élesben

Robotolj velünk! - Raktári automatizáció élesben
Mit jövője, inkább jelene! Október 16-án délelőtt mindenki felzárkózhat, és részleteiben megismerheti a modern, robotizált raktárlogisztikát! Kíváncsi vagy, hogyan formálják át a robotok és az automatizáció a raktárlogisztikát? Érdekel, milyen forradalmi lehetőségeket rejt a fulfillment? Szeretnéd tisztán látni, hogyan léphetsz túl az automatizáció rejtett akadályain, hogy végül learathasd az üzleti siker gyümölcsét? Most itt az alkalom, hogy bepillants a kulisszák mögé! Csatlakozz hozzánk ingyenes, online meetupunkon, és ismerd meg a logisztika jövőjét!

 

Most itt az alkalom, hogy bepillants a kulisszák mögé! Csatlakozz hozzánk ingyenes, online meetupunkon, és ismerd meg a logisztika jövőjét! 

Robotolj velünk! - Raktári automatizáció élesben felütéssel megrendezett online meetupon a Trans-Sped szakértője és partnerei a jövő világába kalauzolnak el bennünket. Beszélgetésük során felfedik az automatizációban rejlő piaci lehetőségeket, valamint arra is rávilágítanak, hogyan kezelhetőek a logisztikai szektorban a robotizáció kihívásai, miként formálják át az aktuális trendek a piacot és milyen innovatív megoldásokat kínál a fulfillment.  

A meetup során a résztvevők az ország egyik legmodernebb, robotokat is alkalmazó e-kereskedelmi raktárépületéből, a Trans-Sped nagytarcsai raktárkomplexumának helyszínéről jelentkeznek be! 

ÉRDEKEL 
 
 

Időpont: 2024. október 16., szerda, 9:15-10:15 

Helyszín: online Teams felületen 

 

Résztvevők: 

  • Bátki Sándor, a Trans-Sped operatív ügyvezető helyettese 
  • Németh Dominik, az Advanced Robotics operatív igazgatója 
  • Bellei Attila, a Philip Morris Magyarország logisztikai vezetője 
     

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melynek határideje október 15.! 

REGISZTRÁLOK