Új gépjárműpark, zöldebb jövő – megújul a Trans-Sped flottája

Új gépjárműpark, zöldebb jövő – megújul a Trans-Sped flottája
A Trans-Spednél a folyamatos fejlődés, a korszerű eszközpark, a fenntartható szemlélet és a biztonságos közlekedés kiemelt fontosságot élvez. 2024-ben a logisztikai nagyvállalat flottája 44 db új tehergépjárművel bővült a régi vontatók cseréje keretében. Az új járművek nemcsak modernebb és biztonságosabb munkakörnyezetet biztosítanak a gépkocsivezetőknek, hanem beszerzésük újabb fontos mérföldkövet jelent a fenntarthatóság felé vezető úton.

 

Közel félszáz új beszerzésű járművel fiatalodik a Trans-Sped flottája 

2024-ben összesen 44 db új vontató és pótkocsi érkezett a Trans-Sped tehergépjármű-flottájába, a logisztikai folyamatok fejlesztése és a hatékonyság növelése céljából.  

  

A hatékony közúti szállítmányozás alapja: a korszerű eszközpark 

A Trans-Sped folyamatosan fejleszti saját, meglévő gépjárműparkját. Euro 6 környezetvédelmi osztályú flottája jelenleg 150 db 3,5 tonna feletti tehergépkocsiból áll. Ebből, több mint 110 darab vesz részt a nemzetközi forgalomban, ezek átlagéletkora nem haladja meg a 1,5 évet. Az idei flottafiatalítás keretében beszerzett újgenerációs járművek nagyobb hálófülkével és tágasabb utastérrel rendelkeznek, amelyek elősegítik a nemzetközi és hazai fuvarokat végző sofőrök kényelmesebb munkavégzését. Emellett jelentős üzemanyag-megtakarítást is kínálnak: akár 1,5-2 literrel kedvezőbb fogyasztási adatokkal rendelkeznek, így hozzájárulnak a környezetbarát logisztikai megoldások terjedéséhez.