Íme a térség legjobb targoncásai! – rekordot döntött a Trans-Sped környei targoncaversenye

Íme a térség legjobb targoncásai! – rekordot döntött a Trans-Sped környei targoncaversenye
A Debrecen Drive rendezvény keretein belül megvalósuló targoncaverseny sikerét követően, október 12-én ismét targoncaversenyt szervezett a Trans-Sped, logisztikai partnere, a Jungheinrich Hungária közreműködésével.

 

Az őszi targoncaverseny helyszínét ezúttal a Trans-Sped környei telephelye szolgáltatta, ahol látványos küzdelem zajlott homlokvillás targonca kategóriában. A jelentkezők száma újabb rekordot döntött: a környei raktárbázison ugyanis közel 40 versenyző mérte össze tudását. A mezőnyt színesítette három hölgy targoncavezető is, akik a verseny során nemcsak rátermettségüket, hanem szakmai kiválóságukat is megmutatták. A versenyre közel 30 vállalattól érkeztek résztvevők, nem csak Nyugat-Magyarországról, hanem az ország távolabbi pontjairól is, például Debrecenből, Gyöngyösről, Győrből, Székesfehérvárról és Bicskéről is.  

A versenyzők ez alkalommal is bebizonyították, mi mindenre képes egy targoncavezető a járművével. A nem mindennapi feladatok között a tekézés, a kosarazás, sőt még a kirakózás is helyet kapott. Az ügyességi feladatokat időre kellett teljesíteni, a lehető legnagyobb pontossággal. A versenyszámok izgalmas kihívásokat tartogattak, bizonyítva, hogy targoncát vezetni sokkal több, mint egy egyszerű technikai feladat: igazi életérzés, melyhez kellő szakértelem, sokévnyi tapasztalat és nem utolsósorban egy nagy adag kreativitás is szükséges. 

A tét nem volt kevés, a verseny dobogósai jelentős pénzjutalomban részesültek. A legkiválóbb targoncavezető címet és az ezzel járó 100.000 Ft-os fődíjat Nagy Richárd nyerte el. A 2. helyezett Csonka József lett, aki 75.000 Ft-ot, a 3. helyezett pedig Kiszály Gábor, aki 50.000 Ft-ot vihetett haza, melyhez ezúton is gratulálunk! 

"Komplex logisztikai nagyvállalatként fontosnak tartjuk, hogy lehetőséget biztosítsunk a kötetlen, jó hangulatú eseményekre és a közösségépítésre. A Trans-Sped targoncaversenye mára már hagyománnyá vált. Célunk, hogy a mindennapi munka keretein túlmutatva a kollégák megmutathassák szakmai rátermettségüket, kreatív problémamegoldó készségeiket, és persze, egy kis szórakozást is nyújtsunk számukra" – mondta Molnár Zoltán, a Trans-Sped Raktárlogisztikai területvezetője. 

Egy biztos, a Trans-Sped targoncaverseny igazi rendezvénysorozattá nőtte ki magát, a jelentkezők száma pedig eseményről eseményre egyre csak gyarapszik. A tervek szerint a targoncások a jövőben is számíthatnak a nem mindennapi adrenalinfröccsre!